Фирмата, която доставя хардуера за машинното гласуване в страната  не

...
Фирмата, която доставя хардуера за машинното гласуване в страната  не
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Фирмата, доставяща хардуера за машинното гласуване не е спонсор на Да, България

Фирмата, която доставя хардуера за машинното гласоподаване в страната  не е спонсор и не е измежду донорите на Да, България. Това написа в профила си във Facebook депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев. Ето какво твърди той:
" Много пъти съм твърдял, че Бойко Борисов е измамник. Днес той за следващ път удостовери този факт като сподели, че компанията, която доставя хардуера за машинното гласоподаване в страната е спонсор и е дарявала пари на Да, България.
 Демократична България ще сезира Европейска комисия и Сметната палата за концесията на Летище София(ВИДЕО) " Демократична България " ще сезира Европейска комисия и Сметната палата за концесията на " Летище София " (ВИДЕО)
На първото си съвещание държавното управление на Бойко Борисов е на път да вземе скандално решение. Това споделиха във видеообръщение във Facebook...
Това е безспорна неистина. Нито компанията, нито притежателят ѝ са измежду донорите ни.
В конференцията си през днешния ден Борисов изрече десетки неистини, направи серия внушения, които бяха безрезервно признати.
Имаме още доста работа до момента в който стигнем досега, в който този измамник и народен пакостник бъде изхвърлен от публичния ни живот, а за дейностите си бъде разследван и съден! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР